Magneziu cu vitamina B6 (60 de porții)

Magneziu cu vitamina B6 (60 de porții)

FM06
29,74 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar F-MAG B6 conține magneziu (citrat) și vitamina B6 sub formă de pulbere. Magneziul susține sistemul muscular și ajută la menținerea unui echilibru adecvat al electroliților.

 

Magneziu cu vitamina B6 (60 de porții)

 

Suplimentul alimentar F-MAG B6 conține magneziu (citrat) și vitamina B6 sub formă de pulbere. Magneziul susține sistemul muscular și ajută la menținerea unui echilibru adecvat al electroliților. De asemenea, susține buna funcționare a sistemului nervos și reduce oboseala și oboseala. Vitamina B6 crește absorbția magneziului din tractul gastro-intestinal și ajută la menținerea metabolismului energetic normal. Suplimentul alimentar F-MAG B6 nu conține umpluturi, conservanți, coloranți, îndulcitori.

 

 

FORMATE Sp. z oo

 

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

 

Ingrediente: citrat de magneziu, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)

Doza zilnică de 0,6 g conține (% consum zilnic de referință):

Citrat de magneziu 600 mg

inclusiv: Magneziu (100 mg, 27%).

Vitamina B6- 0,7 mg (50%).

 

Greutate netă: 36,06 g. Porții pe recipient: 60.

 

Mod de utilizare: Adăugați 1 porție (1 lingură) într-o ceașcă cu 200 ml de apă sau altă băutură și amestecați. Consumați 1 dată pe zi în timpul mesei.

 

Depozitare: Protejați Depozitați la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou
Horčík s vitamínom B6
rating 10
2024-07-02
Branislav
Ako vyššie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.