Rhodiola 500 mg, 60 capsule vegetale

Rhodiola 500 mg, 60 capsule vegetale

Now Foods
NOW17
121,22 lej

Acum Rhodiola conține extract standardizat de rădăcină de trandafir (Rhodiola rosea). Rădăcina de trandafir este o plantă locală în regiunile arctice și alpine din Europa, Asia și America.

Denumirea comună: rădăcină de aur, toiagul lui Aaron, radacina arctică, coroana regelui

 

Rhodiola

Acum Rhodiola conține extract standardizat de rădăcină de trandafir (Rhodiola rosea). Rădăcina de trandafir este o plantă locală în regiunile arctice și alpine din Europa, Asia și America. Rhodiola rosea contribuie la menținerea unei circulații adecvate legate de eficiența muncii mentale, capacitatea de reacție și activitatea cognitivă optimă. Susține starea și eficiența în sporturile de anduranță. Oferă protecție în timpul stresului fizic. Stimuleaza sistemul nervos si are un efect benefic in oboseala, tulburari de somn si lipsa poftei de mancare. Stimulează percepția, menține mintea activă și eficiența muncii. Protejează împotriva stresului și a hipertensiunii, ceea ce are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular.

 

Now Foods®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Funcționează pe piață din 1948. Compania Now ® are mulți ani de experiență, iar produsele sale sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de bună practică de fabricație (GMP), datorită cărora produsele sunt de înaltă calitate și de înaltă calitate. apreciat.

 

Supliment alimentar

 

Informații suplimentare: 1 capsulă - 500 mg de extract

Ingrediente: extract de rădăcină de Rhodiola rosea (DER 5: 1, 3% rosavin, 1% salidrozidă);

material capsule: derivați de celuloză; agent de încărcare: celuloză microcristalină; agent antiaglomerant; săruri de magneziu ale acizilor grași; siliciu amorf.

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi, pe stomacul gol.

Greutate netă: 60 capsule vegetariene

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.