D-riboză pudră 200g

D-riboză pudră 200g

ALI42
85,43 lej
D-riboză - unul dintre elementele de bază esențiale pentru crearea de ATP, o moleculă de energie „universală” în organism.

 

D-riboză

D-riboza este o componentă esențială a ATP, care acționează ca purtător principal de energie chimică în corpul uman și este utilizat în metabolismul celular. Când există scăderi ale disponibilității oxigenului sau deficiențe în calea de generare a energiei, cererea de ATP devine mai mare decât nivelul său disponibil. Astfel de situații pot fi cauzate de condiții patologice, precum și de antrenament excesiv sau de munca ineficientă a sistemelor regenerative ale organismului.

MedicaLine

MedicaLine este un producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care operează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite de persoanele care urmează o dietă fără gluten, precum și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

Supliment alimentar



Ingrediente: d-riboză

Conținut în porția zilnică recomandată (1 lingură - 5g) d-riboză 5g

Doza zilnică recomandată: se amestecă 1 lingură de produs cu puțină apă și se bea. Consumați cu o masă.

Greutate neta: 200 g

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.

C licitație: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.