Knotweed japonez standardizat la 10% resveratrol, 500 mg, 500 capsule

25-O7XD-B2WH

Produs nou

Knotweedul japonez stimulează și modulează sistemul imunitar și are proprietăți antiinflamatorii. Planta este o sursă bogată de resveratrol, care stimulează microcirculația.

Mai multe detalii

lei 224.94

Informații

Knotweed japonez

Lat. Polygonum cuspidatum

Denumire chineză: Hu Zhang

 

 

Knotweedul japonez stimulează și modulează sistemul imunitar și are proprietăți antiinflamatorii. Planta este o sursă bogată de resveratrol, care stimulează microcirculația. Pe lângă resveratrol, întreaga plantă conține o mulțime de substanțe active care au proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare împotriva spirochetei bolii Lyme. Aceste proprietăți fac din knotweedul japonez una dintre cele mai bune plante medicinale pentru tratamentul bolii Lyme și a coinfecțiilor sale. Substanțele conținute în Polygonum cuspidatum sunt capabile să traverseze bariera hematoencefalică și afectează sistemul nervos central, unde protejează creierul de leziuni postinflamatorii, endotoxine microbiene și infecții bacteriene. În plus, knotweed japonez facilitează circulația sângelui, în special în articulații, creier, ochi, inimă și piele. Această caracteristică face planta deosebit de utilă pentru tratamentul bolii Lyme, deoarece facilitează fluxul de sânge către locații greu accesibile de substanțe care ucid spirochetele. Funcționează împreună cu produse farmaceutice și ierburi, facilitând astfel accesul la spirochetele Borrelia.

 

 

Lymeherbs

Supliment alimentar

Ingrediente: extract de rizom japonez knotweed (Polygonum cuspidatum) standardizat la 10% resveratrol, capsulă: hipromeloză.

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă): Extract de rizom knotweed japonez (Polygonum cuspidatum) standardizat la 10% resveratrol - 500 mg

Aport zilnic recomandat: luați o capsulă pe zi.

Notă: aportul recomandat sugerat este general și NU este conform protocolului lui Stephen Buhner. Aportul sugerat conform lui Stephen Buhner este de obicei mult mai mare decât aportul recomandat scris pe eticheta produsului. Dacă doriți să cunoașteți aportul recomandat conform lui Stephen Buhner, vă rugăm să ne contactați.

Greutate netă: 500 capsule

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

Recenzii

Filtrează recenziile
(19)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetați

Faceți clic aici pentru a lăsa o recenzie

rating 10
Very satisfied
very good product
rating 10
Renouée du Japon à 10 % 500 gelules
très bien
rating 10
.
It works for borelia
rating 10
Good
Product seems to work, but I can’t prove it
rating 10
All good
rating 10
All good
rating 10
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating 10
Very good
rating 10
bartonella
Polecam
rating 10
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating 10
Good!
rating 10
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind