Vitamina C 1000 mg (90 porții)

Vitamina C 1000 mg (90 porții)

FM01
Out-of-Stock
33,17 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar F-VIT C 1000 conține vitamina C levorotatoare sub formă de pulbere, care se caracterizează printr-o absorbție foarte mare.

 

Vitamina C 1000 mg (90 porții)

 

Suplimentul alimentar F-VIT C 1000 conține vitamina C sub formă de pulbere, care se caracterizează printr-o absorbție foarte mare. Vitamina C sprijină buna funcționare a sistemului imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ. De asemenea, ajută la menținerea metabolismului energetic normal și reduce oboseala și oboseala.

Vitamina C este produsă din materie primă nemodificată genetic (nemodificată genetic). Suplimentul alimentar F-VIT C 1000 nu conține umpluturi, conservanți, coloranți sau îndulcitori.

 

 

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Ingrediente: Vitamina C (acid L-ascorbic)  

Conținutul din porția zilnică recomandată (1g) (% consum zilnic de referință):   Vitamina C (acid L-ascorbic) - 1 000 mg (1,250%)

 

Aport zilnic recomandat:   Adăugați 1 porție (1 lingură) într-o ceașcă cu 200 ml de apă sau altă băutură și amestecați. Consumați 1 dată pe zi în timpul mesei.

 

Greutate netă: 90 g. Porții pe recipient: 90

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu trebuie utilizat de femeile însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.