Vitamina E 400IU naturală, 100 capsule

Vitamina E 400IU naturală, 100 capsule

SWA10
50,33 lej

Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor. Mai mult, previne descompunerea prematură a eritrocitelor și este implicată în transportul oxigenului de către celulele roșii din sânge către toate celulele corpului.

 

Vitamina E naturală

 

 

Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor. Mai mult, previne descompunerea prematură a eritrocitelor și este implicată în transportul oxigenului de către celulele roșii din sânge către toate celulele corpului. Vitamina E are un efect direct asupra performanței musculare. De asemenea, susține sistemul imunitar, crește răspunsul celular și îmbunătățește funcția limfocitelor T.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare comerciant cu amănuntul privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar


Ingrediente: Vitamina E, gelatină (capsulă), glicerină (substanță umectantă), ulei de soia , apă purificată.

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă): Vitamina E (D-alfa-tocoferol acetat) - echivalentul a 267 mg de alfa-tocoferol (2216% din Valoarea zilnică a aportului de referință).

 

Utilizare: O capsulă pe zi în timpul mesei

Greutate netă: 56 g - 100 capsule

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.