Vitamina K2 MK-7 (30 de porții)

Vitamina K2 MK-7 (30 de porții)

FM04
Out-of-Stock
33,17 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar F-VIT F K2 MK-7 conține vitamina K2 MK-7 derivată natural și inulină (rădăcină de cicoare) sub formă de pulbere.

 

Vitamina K2 MK-7 (30 de porții)

 

 

Suplimentul alimentar F-VIT F K2 MK-7 conține vitamina K2 MK-7 derivată natural și inulină (rădăcină de cicoare) sub formă de pulbere. Vitamina K ajută la menținerea oaselor sănătoase. Facilitează transportul calciului din vasele de sânge în țesutul osos și ajută la prevenirea calcificării vaselor de sânge. Inulina facilitează absorbția calciului. Pentru producerea vitaminei K2 MK-7 s-au folosit doar ingrediente vegetale (mușcată) fără adăugarea de soia. Procesul de producție a fost brevetat și a primit aprobarea EFSA. Suplimentul alimentar F-VIT K2 MK-7 nu conține umpluturi, conservanți, coloranți sau îndulcitori.

 

 

FORMATE Sp. z oo

 

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Ingrediente: inulină (rădăcină de cicoare), vitamina K2 (menaquinone MK-7).

 

2 g doză zilnică conține (% consum zilnic de referință):

Vitamina K2 MK-7 - 100 mg (133%),

Inulină - 2 000 mg.

 

Greutate netă: 60 g. Porții pe recipient: 30.

 

Mod de utilizare: Adăugați 1 porție (1 lingură) într-o ceașcă cu 200 ml de apă sau altă băutură și amestecați. Consumați 1 dată pe zi în timpul mesei.

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.