Vitamina C MAX (60 de porții)

Vitamina C MAX (60 de porții)

FM18
33,17 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar F-VIT C MAX conține vitamina C, vitamina D3 și zinc (citrat) sub formă de pulbere. Vitamina C levorotatoare sub formă de pulbere se caracterizează printr-o absorbție foarte mare.

 

Vitamina C MAX

 

 

Suplimentul alimentar F-VIT C MAX conține vitamina C, vitamina D3 și zinc (citrat) sub formă de pulbere. Vitamina C levorotatoare sub formă de pulbere se caracterizează printr-o absorbție foarte mare. Vitamina C sprijină buna funcționare a sistemului imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ. De asemenea, ajută la menținerea metabolismului energetic normal și reduce oboseala și oboseala. Vitamina D ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților. Participă la absorbția și utilizarea corespunzătoare a calciului și la menținerea nivelului său adecvat în sânge. În plus, vitamina D susține funcționarea sistemului muscular și a sistemului imunitar. Zincul este unul dintre cei mai importanți micronutrienți necesari pentru buna funcționare a corpului. Susține buna funcționare a sistemului imunitar prin participarea la dezvoltarea celulelor T.

F-VIT C MAX este produs din materii prime nemodificate genetic (nemodificate genetic). Suplimentul alimentar F-VIT C MAX nu conține umpluturi, conservanți, coloranți, îndulcitori.

 

 

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Ingrediente:   Vitamina C (acid L-ascorbic) zinc (citrat de zinc), vitamina D (colecalciferol).

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 g) (% consum zilnic de referință):

Vitamina C - 1000 mg (1250%)

Vitamina D-1000 UI / 25 μg (500%)

citrat de zinc - 32 mg, inclusiv 10 mg de zinc (100%).

 

Aport zilnic recomandat:   Adăugați 1 porție (1 lingură) într-o ceașcă cu 200 ml de apă sau altă băutură și amestecați. Consumați 1 dată pe zi în timpul mesei.

Greutate netă:   61,92 g. Porții pe recipient: 60

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu trebuie utilizat de femeile însărcinate și care alăptează.

Nou
rating 10
2021-10-01
Merlinchanteur
Pas encore débuter la cure, à suivre

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.