Vitamina B - complex, 100 capsule

Vitamina B - complex, 100 capsule

PRT09
73,21 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Există mai multe tipuri de vitamine din grupul B care se caracterizează printr-o activitate foarte diferită. În general, vitaminele B sunt foarte necesare pentru buna funcționare a sistemului nervos.

 

Vitamina B - complexă

 

 

Există mai multe tipuri de vitamine din grupul B care se caracterizează printr-o activitate foarte diferită. În general, vitaminele B sunt foarte necesare pentru buna funcționare a sistemului nervos. În plus, acestea ajută la reducerea stresului și la eliminarea efectelor acestuia, reglează creșterea și funcționarea celulelor și mențin metabolismul normal al macronutrienților. Vitaminele B contribuie, de asemenea, la menținerea sănătății pielii și a părului.

 

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Materiile prime utilizate pentru producerea suplimentelor marca Puritan Pride® sunt de cea mai înaltă calitate. Produsele Puritan's Pride® sunt fabricate în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP) ..

 

Supliment alimentar

Ingrediente:   Vitamina B-1 (tiamină) - 50 mg B-2 (riboflavină) - 50 mg B-3 (niacină) - 50 mg B-5 (acid pantotenic) - 50 mg B-6 (piridoxină) - 50 mg B- 7 (biotină) - 50 micrograme, B-9 (acid folic), B-12 (cobalamină) - 50 mg de acid benzoic (PABA) - 50 mg colină - 50 mg, inozitol - 50 mg amestec patentat de: pătrunjel, creștet , lucerna,   lecitină din soia și tărâțe de orez - 5 mg.

Aport zilnic recomandat:   1 capsulă zilnic în timpul mesei.

Greutate netă: 70 g - 100 capsule

 

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou
Bon produit
rating 10
2024-01-08
Laure
Je recommande
rating 10
2021-11-17
Iza Gronowska

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.