Complex Vitamina B, 120 capsule

Complex Vitamina B, 120 capsule

FM22
86,94 lej

Suplimentul alimentar BICAPS® B COMPLEX conține o compoziție complexă de vitamine B și inulină fără aditivi.

 

BICAPS® B COMPLEX

Suplimentul alimentar BICAPS® B COMPLEX conține o compoziție complexă de vitamine B și inulină fără aditivi. Suplimentul alimentar conține, printre altele, vitamina B6 (P-5-P), vitamina B12 (metilcobalamină) și folat (L-metilfolat). În general, vitaminele B sunt foarte necesare pentru buna funcționare a sistemului nervos. În plus, acestea ajută la reducerea stresului și la eliminarea efectelor acestuia, reglează creșterea și funcționarea celulelor și mențin metabolismul normal al macronutrienților. Vitaminele B contribuie, de asemenea, la menținerea sănătății pielii și a părului.

BICAPS® B COMPLEX conține o capsulă naturală de pullulan. Pullulan se obține în procesul de fermentare naturală. În timpul producției nu se utilizează materii prime animale, de aceea capsula este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Produsul nu conține materiale de umplutură artificiale, anti-nuanțe și coloranți precum stearat de magneziu, dioxid de siliciu și dioxid de titan.

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

Supliment alimentar

Ingrediente:   inulină, colină (hidrogen citrat de colină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), vitamina B2 (riboflavină), niacină (amidă acid nicotinic, acid nicotinic), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), inozitol, PABA (acid paraaminobenzoic), vitamina B6 (P-5-P 5'-piridoxal fosfat), pullulan (capsulă), biotină (D-biotină), folat (calciu L-metilfolat), vitamina B12 (metilcobalamină).

Conținutul din porția zilnică recomandată (2 capsule) (% consum zilnic de referință):

• Vitamina B2- 50 mg (3.571%),

• Niacină (mg NE) (B3) - 50 mg (312%),

• Colină (B4) - 50 mg,

• Acid pantotenic (B5) - 50 mg (833%),

• Vitamina B6-25 mg (1.785%),

• Biotină (B7) - 500 μ g (1.000%),

• Inozitol - 50 mg,

• Folat (B9) - 500 μ g (250%),

• PABA (B10) - 50 mg,

• Vitamina B12 - 500 μg (20.000%),

• Inulină - 120 mg.

Aport zilnic recomandat:   Luați 2 capsule o dată pe zi în timpul mesei.

Greutate netă:   35,15 g - 120 capsule

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.