Vitamina K2 D3 (60 de porții)

Vitamina K2 D3 (60 de porții)

FM17
Out-of-Stock
33,17 lej

Suplimentul alimentar F-VIT D3 MAX K2 conține vitamina K2 MK-7 derivată natural, vitamina D3 din lanolină și inulină din rădăcina de cicoare sub formă de pulbere. Vitamina K ajută la menținerea oaselor sănătoase.

 

Vitamina K2 D3

Suplimentul alimentar F-VIT D3 MAX K2 conține vitamina K2 MK-7 derivată natural, vitamina D3 din lanolină și inulină din rădăcina de cicoare sub formă de pulbere. Vitamina K ajută la menținerea oaselor sănătoase. De asemenea, este implicat în transportul calciului din vasele de sânge în țesutul osos și ajută la prevenirea calcificării vaselor de sânge. Vitamina D este esențială pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților. Participă la absorbția și utilizarea corespunzătoare a calciului și la menținerea nivelului său adecvat în sânge. În plus, vitamina D susține funcționarea sistemului muscular și a sistemului imunitar. Inulina ajută la absorbția calciului.

Supliment alimentar F-VIT D3 K2 MAX -7 caracterizat prin absorbție foarte mare. Pentru producerea vitaminei K2 F-VIT D3 MAX se utilizează numai ingrediente vegetale (geraniol, farnesol) fără adăugarea de soia. F-VIT D3 MAX K2 este produs din materii prime nemodificate genetic (nemodificate genetic). Suplimentul alimentar F-VIT D3 MAX K2 nu conține umpluturi, conservanți, coloranți, îndulcitori.

 

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Ingrediente: inulină (rădăcină de cicoare), vitamina K2 (menachinon-7), vitamina D3 (colecalciferol).

 

Conținutul din porția zilnică recomandată (0,8 g) (Valoarea de referință dietetică%):

Vitamina K2 MK-7-100 μ g (133%)

Vitamina D - 2 000 UI / 50 μ g (2000%)

Inulina- 800 mg.

 

Aport zilnic recomandat: Adăugați 1 porție (1 lingură) într-o ceașcă cu 200 ml de apă sau altă băutură și amestecați. Consumați 1 dată pe zi în timpul mesei.

 

Greutate netă: 48 g. Porții pe recipient: 60.

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu trebuie utilizat de femeile însărcinate și care alăptează.

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.