• Numai online
Albastru de argilă bentonită, 100% natural (100g)

Albastru de argilă bentonită, 100% natural (100g)

ISP06
Out-of-Stock
26,30 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Argila cu bentonită este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru îndepărtarea toxinelor din organism. Bentonita este argila geologică derivată din cenușa vulcanică.

 

Argila bentonitică

Argila cu bentonită este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru îndepărtarea toxinelor din organism. Bentonita este argila geologică derivată din cenușa vulcanică. Are o sarcină ionică negativă extrem de puternică, care atrage substanțe cu sarcină ionică pozitivă, cum ar fi metale, toxine, bacterii etc. Argila bentonitică ajută la reconstrucția și repararea țesuturilor deteriorate. De asemenea, are un efect benefic asupra pielii, îi stimulează aportul de sânge și conferă netezime și catifelare. În plus, argila cu bentonită are proprietăți antiinflamatorii și accelerează vindecarea leziunilor cutanate.

Natura de remediere

Remedium Nature este un distribuitor polonez de produse cosmetice, suplimente alimentare și produse de îngrijire a corpului și părului. Compania operează pe piața poloneză din 1994.

Ingrediente: argilă bentonită albastră 100% naturală foarte purificată

Pachet: 100 g

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou
rating 10
2021-06-14
Dolly

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.