Cupru 2 mg, 60 capsule (Swanson)

Cupru 2 mg, 60 capsule (Swanson)

SWA02
15,46 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Cuprul este necesar pentru sinteza hemoglobinei și împreună cu fierul sunt implicate în transportul oxigenului către celule, inclusiv țesuturile nervoase sensibile la hipoxie.

 

Cupru

 

Cuprul este necesar pentru sinteza hemoglobinei și împreună cu fierul sunt implicate în transportul oxigenului către celule, inclusiv a țesuturilor nervoase sensibile la hipoxie. Acest element afectează creierul și transmiterea impulsurilor nervoase, precum și nivelul neurotransmițătorilor. Cuprul sporește imunitatea și protejează corpul împotriva radicalilor liberi.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare comerciant cu amănuntul privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: Cupru, ghimbir, piper negru și piper lung, făină de orez, gelatină (capsulă), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Cupru - 2 mg

 

Aport zilnic recomandat: 1 capsulă pe zi.

Greutate netă: 15 g - 60 capsule

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou
Very satisfied
rating 10
2022-09-07
Heidi
Hard to find. Very good product.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.