Eleuthero 500mg, 100 capsule
Eleuthero 500mg, 100 capsule
Eleuthero 500mg, 100 capsule
Eleuthero 500mg, 100 capsule
Eleuthero 500mg, 100 capsule
Eleuthero 500mg, 100 capsule

Eleuthero 500mg, 100 capsule

Now Foods
NOW06
49,19 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Rădăcina Eleuthero stimulează rezistența la stres și, din acest motiv, este utilizată pe scară largă ca tonic în perioadele de stres și presiune.

 

Rădăcina Eleuthero

Lat. Eleutherococcus senticosus

Rădăcina Eleuthero stimulează rezistența la stres și, din acest motiv, este utilizată pe scară largă ca tonic în perioadele de stres și presiune. De asemenea, îmbunătățește și susține răspunsul imun. Se spune că utilizarea regulată restabilește vigoarea, îmbunătățește memoria și crește longevitatea.

 

Acum Foods ®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Compania operează din 1948 și este unul dintre liderii de pe piață. Produsele Now Foods ® sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de bune practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: pulbere de rădăcină de Eleuthero (Eleutherococcus senticosus), agent de geam - hidroxipropil metilceluloză.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): rădăcină de Eleuthero (Eleutherococcus senticosus) - 500 mg

Aport zilnic recomandat: 1 capsulă pe zi.

Greutate netă: 100 capsule

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul este destinat numai adulților. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează sau persoanelor cu diabet și boli cardiovasculare. După trei luni de tratament, se recomandă întreruperea utilizării suplimentului timp de câteva săptămâni. Ginsengul siberian nu este recomandat pacienților care primesc tratament cu steroizi sau inhibitori MAO. Produsul nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată. Menținerea unui stil de viață sănătos și o dietă echilibrată sunt esențiale pentru menținerea unei sănătăți bune.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.