Bicaps Glucosamine (Glucosamine + condroitin), 60caps

Bicaps Glucosamine (Glucosamine + condroitin), 60caps

FM26
36,59 lej

BICAPS GLUCOSAMINE conține 700 mg D-glucozamină 2KCI sulfat din crustacee, inclusiv 420 mg D-glucozamină și 25 mg shondroitină sulfat din rechin, inclusiv 18,15 mg condroitină. Produsul nu conține aditivi artificiali.

 

Bicaps Glucozamină

Glucozamină + condroitină

BICAPS GLUCOSAMINE conține 700 mg D-glucozamină 2KCI sulfat din crustacee, inclusiv 420 mg D-glucozamină și 25 mg shondroitină sulfat din rechin, inclusiv 18,15 mg condroitină. Produsul nu conține aditivi artificiali. Sulfatul de glucozamină susține articulațiile. Această substanță este un element constitutiv al compușilor care se găsesc în cartilajul articular, ligamente și tendoane.

BICAPS C 1000 conține o capsulă naturală de pullulan. Pullulan se obține printr-un proces natural de fermentare. În timpul producției, suroca de origine animală nu sunt utilizate, de aceea capsula este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Produsul nu conține materiale de umplutură artificiale, agenți anti-aglomerare și coloranți, cum ar fi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan etc.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

Supliment alimentar

Ingrediente: sulfat de D-glucozamină 2KCI din crustacee, pullulan (coajă de capsulă), sulfat de condroitină din rechin.

Porție zilnică - 1 capsulă conține (% de aport de referință):

D-glucozamină 2KCI sulfat - 700 mg, inclusiv: D-glucozamină - 420 mg;

Sulfat de condroitină din rechin - 25 mg, inclusiv: condroitină - 18,15 mg.

Aport zilnic recomandat: Luați 1 capsulă o dată pe zi în timpul mesei.

Conținut net: 43,5 g - 60 capsule

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.