L-arginină 1000 mg, 120 file

L-arginină 1000 mg, 120 file

Now Foods
NOW08
113,25 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 9.5/10 Număr de recenzii: 2

L-arginina este o substanță a cărei deficiență poate duce la un dezechilibru în corpul uman.

 

L-arginina

 

L-arginina este o substanță a cărei deficiență poate duce la un dezechilibru în corpul uman. Nivelurile sale pot scădea în timpul infecțiilor cu Babesia și Bartonella. L-arginina este un aminoacid foarte important, deoarece este necesar pentru replicarea și divizarea celulelor, protecția integrității endoteliale, vindecarea rănilor, funcția imună sănătoasă și activitatea hormonală adecvată. Aminoacidul protejează oasele și ajută la repararea deteriorării microbiene a acestora. De asemenea, reduce timpul necesar vindecării rănilor.

 

Acum Foods ®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Compania operează din 1948 și este unul dintre liderii de pe piață. Produsele Now Foods ® sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de bune practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: L-arginină, celuloză, acid stearic (sursă vegetală), croscarmeloză sodică, siliciu și acoperire vegetariană.

 

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 comprimat): L-arginină - 1000 mg

 

Aport zilnic recomandat (adulți): Luați 1 comprimat de două ori pe zi, după cum este necesar. Luați între mese sau la culcare cu o băutură cu carbohidrați pentru a facilita absorbția.

 

Greutate netă: 120 comprimate

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou
Nice quality
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality
Bon rapport qualité prix
rating 9
2021-01-14
Aline
Cachets un peu gros pour mon gosier rétréci comme beaucoup de malades de lyme

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.