Acid alfa lipoic R-ALA 200 mg, 60 comprimate

Acid alfa lipoic R-ALA 200 mg, 60 comprimate

ALI23
59,48 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 5/10 Număr de recenzii: 1

Acidul alfa-lipoic este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți.

 

Acid alfa lipoic R-ALA 200 mg

Acidul alfa lipoic este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți, astfel încât afectează protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Susține procesul de detoxifiere a organismului și susține menținerea performanței mentale la nivelul corect.

În natură, doar enantiomerul R este biodisponibil.

Ca rezultat al sintezei chimice, se obține un amestec racemic de doi izomeri R și S, care este comercializat sub denumirea de ALA (acid alfa lipoic). Cu toate acestea, enantiomerul S este practic inutil, este greu să scapi de el dintr-un astfel de amestec.

Popularul acid ALA nu are un raport marcat dintre enantiomerul R și S și în ciuda dozei maxime permise de 600 mg de racemat (racemat, adică un amestec echimolar de izomeri ai aceluiași compus (R-ALA și S). -ALA), nu știm care este conținutul formei active R în ea.

R-ALA este o materie primă purificată din al doilea S-enantiomer, care conține enantiomerul R pur care apare în mod natural în natură. Datorită conținutului său de formă R și activității mari, doza zilnică maximă a fost stabilită la 300 mg pentru enantiomerul R pur.

 

MedicaLine

MedicaLine este un producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care operează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite de persoanele care urmează o dietă fără gluten, precum și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: agent de încărcare: fosfați de calciu, acid alfa lipoic (R-ALA), agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, talc .

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă) (%RWS-Doza zilnică de referință %):

Ingrediente

1 tabletă

2 tablete

Acid alfa lipoic (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Doza zilnică recomandată: 1-2 comprimate pe zi, cu o masă.

 

Greutate netă: 60 tablete

  

Depozitare: Protejați de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

 

Nou
Vaikea niellä
rating 5
2023-03-22
Jokke
Todella vaikeita niellä, vaikka halkaiseekin pienemmäksi.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.