Coenzima Q-10 100 mg, 60 capsule

Coenzima Q-10 100 mg, 60 capsule

PRT04
66,35 lej

Coenzima Q10 este un antioxidant natural care participă la lanțul reacțiilor chimice metabolice care generează energie în celule.

 

Coenzima Q10

 

Coenzima Q10 este un antioxidant natural care participă la lanțul reacțiilor chimice metabolice care generează energie în celule. Îmbunătățește utilizarea oxigenului miocardic și circulația sângelui. În plus, Coenzima Q10 stimulează sistemul imunitar să producă anticorpi și crește raportul CD4 la CD8. Raportul scade semnificativ pacienții cu boli cronice.

 

Puritan's Pride®

 

Puritan's Pride® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Materiile prime utilizate pentru producerea suplimentelor marca Puritan Pride® sunt de cea mai înaltă calitate. Produsele Puritan's Pride® sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: Coenzima Q10, ulei de tărâțe de orez, gelatină, glicerină vegetală, lecitină ( soia ), dioxid de titan.

Produsul nu conține: arome artificiale, îndulcitori, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoză, gluten, grâu, drojdie, sodiu.

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă): Coenzima Q10 100 mg,

 

Aport zilnic recomandat: 1 capsulă zilnic, de preferință cu o masă.

Greutate netă: 27 g - 60 capsule

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.