Vitamina E 400IU naturală, 100 capsule Mărește

Vitamina E 400IU naturală, 100 capsule (ALIMENTE ACUM)

NOW15

Produs nou

Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor. Mai mult, previne descompunerea prematură a eritrocitelor și este implicată în transportul oxigenului de către celulele roșii din sânge către toate celulele corpului.

Mai multe detalii

lei 60.36

Informații

Vitamina E naturală

 

 

Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor. Mai mult, previne descompunerea prematură a eritrocitelor și este implicată în transportul oxigenului de către celulele roșii din sânge către toate celulele corpului. Vitamina E are un efect direct asupra performanței musculare. De asemenea, susține sistemul imunitar, crește răspunsul celular și îmbunătățește funcția limfocitelor T.

 

 

Acum Foods ®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Compania operează din 1948 și este unul dintre liderii de pe piață. Produsele Now Foods ® sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de bune practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar


Ingrediente: Vitamina E, gelatină (capsulă), glicerină (substanță umectantă), ulei de măsline ogranic cu apă purificată.

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă): Vitamina E (D-alfa-tocoferol acetat) - echivalentul a 268 mg de alfa-tocoferol (2233% din valoarea zilnică a aportului de referință).

 

Utilizare: O capsulă pe zi în timpul mesei

Greutate netă: 62 g - 100 capsule

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii