Acid alfa-lipoic 300 mg, 60 capsule

Acid alfa-lipoic 300 mg, 60 capsule

SWA06
44,61 lej

Acidul alfa-lipoic este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți. Este implicat în procesele de detoxifiere, susține corpul și crește performanța mentală și fizică.

 

Acidul alfa-lipoic

 

Acidul alfa-lipoic este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți. Este implicat în procesele de detoxifiere, susține corpul și crește performanța mentală și fizică. Acidul alfa-lipoic permite regenerarea structurilor, lipidelor și proteinelor ADN deteriorate. Este, de asemenea, conectează compuși toxici, ceea ce face mai ușor să fie îndepărtat din corp.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare comerciant cu amănuntul privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: acid alfa lipoic, făină de orez, gelatină (capsulă), stearat de magneziu (agent anti-aglomerare).

 

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): acid alfa lipoic - 300 mg

Utilizare: 1 capsulă zilnic.

Greutate netă: 60 capsule

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.