Acid malic, 30 capsule - 1 Mărește

Acid malic, 30 capsule

VIR02

Produs nou

Acidul malic este un concentrat al activului cheie care se găsește în oțetul de cidru .

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

lei 40.69

Informații

Acid malic

Acidul malic este un concentrat al activului cheie găsit în oțetul de cidru. Prezentare autonomă a acestui catalizator util derivat din mere în ciclul energetic Krebs. Ajută la absorbția și utilizarea eficientă a mineralelor.

Nutriție viridiană

Viridian Nutrition a fost fondată în 1999 în Northamptonshire, Regatul Unit, de Cheryl Thallon. În centrul nutriției viridiene se află o filozofie care are grijă de mișcarea produselor naturale care susțin creșterea organică, natura esențială a magazinelor de produse alimentare sănătoase și întregi, păstrarea respectuoasă a tradițiilor antice de sănătate și introducerea sensibilă a alimentelor, suplimentelor și conceptelor inovatoare complementare pentru sănătate. .

 

Supliment alimentar

Ingrediente: acid malic , gelifiant: hidroxipropil metilceluloză

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă): acid malic - 500 mg

Aport zilnic recomandat: luați una până la trei capsule zilnic cu alimente sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră.

Greutate netă: 3 0 capsule

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

Faceți clic aici pentru a lăsa o recenzie