Acid malic viridian 30 capsule Mărește

Acid malic, 30 capsule

VIR02

Produs nou

Acidul malic este un concentrat al activului cheie care se găsește în oțetul de cidru .

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

rating Citiți recenzia
Rata medie: 9/10 Numărul de recenzii: 1

lei 40.69

Informații

Acid malic

Acidul malic este un concentrat al activului cheie găsit în oțetul de cidru. Prezentare autonomă a acestui catalizator util derivat din mere în ciclul energetic Krebs. Ajută la absorbția și utilizarea eficientă a mineralelor.

Nutriție viridiană

Viridian Nutrition a fost fondată în 1999 în Northamptonshire, Regatul Unit, de Cheryl Thallon. În centrul nutriției viridiene se află o filozofie care are grijă de mișcarea produselor naturale care susțin creșterea organică, natura esențială a magazinelor de produse alimentare sănătoase și întregi, păstrarea respectuoasă a tradițiilor antice de sănătate și introducerea sensibilă a alimentelor, suplimentelor și conceptelor inovatoare complementare pentru sănătate. .

 

Supliment alimentar

Ingrediente: acid malic , gelifiant: hidroxipropil metilceluloză

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă): acid malic - 500 mg

Aport zilnic recomandat: luați una până la trei capsule zilnic cu alimente sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră.

Greutate netă: 3 0 capsule

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

rating