Quercetin 500™ 500 mg, 200 capsule

Quercetin 500™ 500 mg, 200 capsule

JARR04
Out-of-Stock
239,08 lej

Quercetina aparține grupului de flavonoide. Ajută la etanșarea vaselor de sânge și la reducerea permeabilității acestora. Quercetina are, de asemenea, un efect antihistaminic. Calmează efectele iradierii și reduce oboseala și stresul.

 

Quercetină

Quercetina aparține grupului de flavonoide. Ajută la etanșarea vaselor de sânge și la reducerea permeabilității acestora. Quercetina are, de asemenea, un efect antihistaminic. Calmează efectele iradierii și reduce oboseala și stresul. Quercetina este implicată în reglarea multor procese celulare, cum ar fi proliferarea și moartea celulelor. În plus, quercetina are un efect protector asupra vitaminelor C și E, prevenind oxidarea ascorbatului.

Formule Jarrow

Jarrow Formulas este un producător american de suplimente alimentare care operează pe piața americană din 1977. Linia completă de produse nutriționale a companiei include vitamine, minerale, probiotice, concentrate standardizate de plante, aminoacizi, enzime și produse de nutriție enterală.

Supliment alimentar

Ingrediente: quercetină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatină

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Quercetină - 500 mg

Fara grau, fara gluten, fara soia, fara lactate, fara oua, fara peste/crustacee, fara nuci.

Fără OMG

Potrivit pentru vegetarieni/vegani

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi cu o masă

Greutate neta: 200 capsule

Depozitare: inaccesibil copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, evita căldura excesivă.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.