Extract de candigo 50 ml

Extract de candigo 50 ml

IZL05
Out-of-Stock
98,95 lej
Ingredientele au fost selectate din punct de vedere al acțiunii lor și al sprijinului reciproc, creând condiții nefavorabile pentru dezvoltarea ciupercilor și drojdiilor, inclusiv a candidei albicane.

 
Candigo
extract de microparticule

 

 

Extractul de microparticule Candigo conține: scoarță de mesteacăn, frunze de mentă, frunze de nuc, frunze de oregano, frunze de măslin și plante de pelin. Ingredientele au fost selectate din punct de vedere al acțiunii lor și al sprijinului reciproc, creând condiții nefavorabile pentru dezvoltarea ciupercilor și drojdiilor, inclusiv a candidei albicane. O sticlă de Candigo este suficientă pentru 30-35 de zile de tratament.

 

Laboratoare Izen

Izen Labs este o companie specializată în producția de extracte de microparticule. Folosește metode avansate de extracție la temperatură scăzută în timpul cărora previne degradarea termică a extractului. Tehnicile de extracție utilizate perturbă membranele celulare, eliberând compuși bioactivi direct în extract.

 

 
Supliment alimentar

 

Ingrediente: O scoarță de mesteacăn (Betula pendula), frunze de mentă (Mentha piperita), frunze de nuc (Juglans regia), frunze de oregano (Origanum vulgare), frunze de măslin (Olea europaea), pelin de plante (Artemisia absinthium), glicerină vegetală, glicol, vitamina C, vitamina E (d-alfa-tocoferol).

 

Conținutul din porția zilnică recomandată (45 picături): 

scoarță de mesteacăn (Betula pendula) - 281,3 mg

frunze de mentă (Mentha piperita) - 191,3 mg

frunza de nuc (Juglans regia) - 191,3 mg

frunze de oregano (Origanum vulgare) - 191,3 mg

frunze de măslin (Olea europaea) - 180 mg

pelin de ierburi (Artemisia absinthium) - 90 mg

Aport zilnic recomandat: Agitați bine înainte de utilizare. Adăugați 15 picături în paharul de apă, suc sau alt lichid călduț, amestecați și beți. Utilizați de 3 ori pe zi timp de 21 de zile. Repetați tratamentul după o pauză de 7 zile.

 

Greutate netă: 50 ml

 

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.