CitroKap 50 ml

CitroKap 50ml

Flos
FLS07
50,33 lej

Extractul CitroKap este derivat din semințe de grapefruit. Conține complex foarte concentrat de bioflavonoizi și vitamina C.

 

CitroKap

Extract din semințe de grepfrut

Extractul CitroKap este derivat din semințe de grapefruit. Conține complex foarte concentrat de bioflavonoizi și vitamina C. CitroKap este un produs complet natural, lipsit de conservanți și aditivi sintetici. Extractul de semințe de grepfrut este un antiseptic eficient care inhibă dezvoltarea unei largi varietăți de bacterii, ciuperci, viruși și paraziți potențial dăunători. Citrokap întărește sistemul imunitar, menține echilibrul fiziologic al corpului și prezintă proprietăți antioxidante.

Flos ®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" este una dintre cele mai importante companii farmaceutice cu profil de plante din Polonia, fondată în 1988. Gama sa de produse include ierburi uscate, remedii pe bază de plante, suplimente alimentare, produse cosmetice pe bază de plante și produse medicale. Compania îndeplinește standardele GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practices) și GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practices).

Supliment alimentar

Ingrediente: Extract de semințe de grapefruit de glicerină 84% (plantă glicerină - purtător), apă, Vitamina C 300 mg / 100 ml (antioxidant) Produsul conține 800 mg bioflavonoizi la 100 ml.

Greutate netă: 50 ml

Aport zilnic recomandat: 15 picături dizolvate în 200 ml de lichid (de preferință suc de fructe, ceai de mentă sau apă) de trei ori pe zi (doza recomandată pentru consum în timpul zilei).

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produsul contraindicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. Nu consumați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Persoanele alergice la citrice pot avea reacții alergice după consumul produsului.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.