CV Formula 1 Extract fără alcool (200 ml)

LMMG01

Produs nou

Extractul fără alcool Formula CV1 este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar în perioadele de infecții virale crescute. Amestecul de plante medicinale are proprietăți antivirale.

Mai multe detalii

lei 124.34

Informații

Formula CV1

 

CV1 Formula Extract fără alcool este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține extract de glicerină următoarele ierburi: calota chinezească, Isatis tinctoria, Kudzu și lemn dulce. Pregătirea face parte din linia CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Preparatul este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar în perioadele de infecții virale crescute. Amestecul de plante medicinale are proprietăți antivirale.Lymeherbs

 
Supliment alimentarIngrediente: rădăcină chinezească ( Scutellaria baicalensis ), Isatis tinctoria  rădăcină, rădăcină de Kudzu ( Pueraria lobata ), rădăcină de lemn dulce ( Glycyrrhiza glabra ), glicerină, apă.

 

Raport uscat plante / menstru: 1: 5

Tinctura de 200 ml a fost făcută din 40 g de materie primă.

 

Aport zilnic recomandat: Luați 12 picături de 3 ori pe zi. 

 

Greutate netă: 200 ml

 

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

Recenzii

rating 10
Just what I was looking for
This is a quality product.