Tinctură de propolis (100ml) Mărește

Tinctură de propolis (100ml)

LMB02

Produs nou

Propolisul este produs de albine care îl folosesc pentru igienizarea, întărirea și protejarea stupului. Propolisul are proprietăți antimicrobiene, antivirale, antifungice, antiprotozoale, antiinflamatorii, anestezice și regenerative.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

lei 56.16

Informații

Propolis

Propolisul este produs de albine care îl folosesc pentru igienizarea, întărirea și protejarea stupului. Propolisul are proprietăți antimicrobiene, antivirale, antifungice, antiprotozoale, antiinflamatorii, anestezice și regenerative. Accelerează vindecarea rănilor și vindecă afecțiunile pielii. În plus, propolisul reglează tensiunea arterială, îmbunătățește secreția biliară și detoxifică ficatul. Propolisul are, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului respirator. Este utilizat în prevenirea gripei și a răcelii, accelerează recuperarea și îmbunătățește imunitatea.Lymeherbs

Ingrediente: propolis de albine 30%, etanol 70%

Aport zilnic recomandat: 10-12 picături diluate în 50 ml de apă sau lapte, de la o jumătate de oră la 1 oră înainte de mese, de 3 ori pe zi.

Greutate netă: 100 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-o cutie închisă, ferită de lumina directă a soarelui, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată. Menținerea unui stil de viață sănătos și o dietă echilibrată sunt esențiale pentru menținerea unei sănătăți bune. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate și care alăptează. Nu luați în caz de alergii la produsele apicole. Nu aplicați pe ochi.

Recenzii

Filtrează recenziile
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetați

rating 10
Świetny propolis
Bardzo dobry i skuteczny propolis. Smakowo pasuje nawet mojemu synowi. Podczas infekcji gardła użycie tego propolisu przyniosło bardzo szybka poprawę i powrót do zdrowia.