Amestec de prevenire (100 ml)

LMM04

Produs nou

Tinctura Prevention Mix este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat realizat dintr-un amestec din următoarele plante: ginseng siberian, Astragalus membranos, Cordyceps, Rhodiola rosea și lemn dulce.

Mai multe detalii

rating Citeste 5 recenzii
Rata medie: 9.8/10 Numărul de recenzii: 5

lei 76.42

Informații

Mix de prevenire

 

Tinctura Prevention Mix este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat dintr-un amestec de   următoarele plante: ginseng siberian, Astragalus membranos, Cordyceps, Rhodiola rosea   și lemn dulce.   Preparatul este destinat întăririi sistemului imunitar în perioadele de infecții virale crescute.


Lymeherbs

 
Supliment alimentar


Ingrediente: rădăcină de ginseng siberian ( Eleutherococcus senticosus ), rădăcină de Astragalus membranaceus, Cordyceps sinensis, rădăcină de Rhodiola rosea, rădăcină de lemn dulce ( Glycyrrhiza glabra ), alcool organic (50%), apă distilată.

 

Raport uscat plante / menstru: 1: 5

100 ml tinctură s-a făcut din 20 g de materie primă.

 

Aport zilnic recomandat:   Luați 22 de picături de 3 ori pe zi.

 

Greutate netă: 100 ml

 

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

Recenzii

Filtrează recenziile
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetați

rating
Decent product
Without having too much knowledge in this regard, it seemed a very good product to me so that I recommended it to people.
rating
ottimo prodotto
soddisfatto
rating
rating
rating