CV Formula 1 (100 ml)

LMM01

Produs nou

Tinctura de formulă CV1 este un supliment alimentar de înaltă calitate, care conține macerat realizat dintr-un amestec de următoarele ierburi: calota chinezească, Isatis tinctoria, Kudzu și lemn dulce.

Mai multe detalii

rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Numărul de recenzii: 1

lei 64.51

Informații

Formula CV1

Tinctura de formulă CV1 este un supliment alimentar de înaltă calitate, care conține macerat realizat dintr-un amestec de următoarele ierburi: calota chinezească, Isatis tinctoria, Kudzu și lemn dulce. Pregătirea face parte din linia CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Preparatul este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar în perioadele de infecții virale crescute. Amestecul de plante medicinale are proprietăți antivirale.


Lymeherbs

 
Supliment alimentar


Ingrediente: rădăcină chinezească ( Scutellaria baicalensis ), Isatis tinctoria   rădăcină, rădăcină de Kudzu ( Pueraria lobata ), rădăcină de lemn dulce ( Glycyrrhiza glabra ), alcool organic (50%), apă distilată.

Raport uscat plante / menstru: 1: 5

100 ml tinctură s-a făcut din 20 g de materie primă.

Aport zilnic recomandat:   Luați 22 de picături de 3 ori pe zi.

Greutate netă: 100 ml

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

rating
CV Formule 1 (100 ml)
Bonjour, rnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind