CV Formula 2 (100 ml)

LMM02

Produs nou

Tinctura de formulă CV1 este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat realizat dintr-un amestec de următoarele plante: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola rosea și Astragalus membranaceus .

Mai multe detalii

rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Numărul de recenzii: 1

lei 76.42

Informații

Formula CV2

 

Tinctura de formulă CV1 este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat realizat dintr-un amestec de următoarele plante: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola   rosea și Astragalus membranaceus . Pregătirea face parte din linia CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Preparatul este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar în perioadele de infecții virale crescute.


Lymeherbs

 
Supliment alimentar


Ingrediente:   Cordyceps sinensis, rădăcină Angelica senensis, Rhodiola   rădăcină de rozea, rădăcină de Astragalus membranaceus , alcool organic (50%), apă distilată.

Raport uscat plante / menstru: 1: 5

100 ml tinctură s-a făcut din 20 g de materie primă.

Aport zilnic recomandat:   Luați 22 de picături de 3 ori pe zi.

Greutate netă: 100 ml

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

rating
CV Formule 2 (100 ml)
Bonjour, rnrnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind