CV Formula 3 (100 ml)

LMM03

Produs nou

Tinctura de formulă CV3 este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat realizat dintr-un amestec din următoarele plante Salvia miltiorrhiza, Gallium aparine și Bidens pilosa .

Mai multe detalii

rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Numărul de recenzii: 1

lei 73.45

Informații

Formula CV3

Tinctura de formulă CV3 este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat realizat dintr-un amestec din următoarele plante Salvia miltiorrhiza, Gallium aparine și Bidens pilosa . Pregătirea face parte din linia CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Preparatul este recomandat pentru protecția celulară, susținând buna funcționare a sistemului limfatic, reducând inflamația și întărind imunitatea în perioadele de infecții virale crescute.


Lymeherbs

 
Supliment alimentar


Ingrediente:   Rădăcină de Salvia miltiorrhiza, iarbă de Gallium aparine, frunză Bidens pilosa , alcool organic (50%), apă distilată.

Raport uscat plante / menstru: 1: 5

100 ml tinctură s-a făcut din 20 g de materie primă.

Aport zilnic recomandat:   Luați 22 de picături de 3 ori pe zi.

Greutate netă: 100 ml

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

rating
jeszcze nie użyłam