L-arginină 500 mg, 250 capsule. Mărește

L-arginină 500 mg, 250 capsule.

NOW10

Produs nou

L-arginina este o substanță a cărei deficiență poate duce la un dezechilibru în corpul uman.

Mai multe detalii

lei 78.00

Informații

L-arginina

 

L-arginina este o substanță a cărei deficiență poate duce la un dezechilibru în corpul uman. Nivelurile sale pot scădea în timpul infecțiilor cu Babesia și Bartonella. L-arginina este un aminoacid foarte important, deoarece este necesar pentru replicarea și divizarea celulelor, protecția integrității endoteliale, vindecarea rănilor, funcția imună sănătoasă și activitatea hormonală adecvată. Aminoacidul protejează oasele și ajută la repararea deteriorării microbiene a acestora. De asemenea, reduce timpul necesar vindecării rănilor.

 

Acum Foods ®

Now Foods ® este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare. Compania operează din 1948 și este unul dintre liderii de pe piață. Produsele Now Foods ® sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de bune practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

 

Ingrediente: L-arginină, gelatină (capsulă), stearat de magneziu (sursă vegetală) și silice.

 

 

Conținutul în porția zilnică recomandată (2 capsule): L-arginină - 1000 mg

 

Aport zilnic recomandat (adulți): Luați 2 capsule de două ori pe zi, după cum este necesar. Luați între mese sau la culcare cu o băutură cu carbohidrați pentru a facilita absorbția.

 

 

Greutate netă: 250 capsule

 

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

 

Recenzii