Pudră de Sarsaparilla (Smilax) (500g)

Pudră de Sarsaparilla (Smilax) (500g)

PFP07
Out-of-Stock
141,31 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Sarsaparilla (Smilax) are capacitatea de a lega endotoxinele din sânge, care sunt eliberate de spirochete moarte și alte co-infecții.

 

Sarsaparilla / Smilax

Lat. Smilax glabra

Denumire chineză: Tu Fu Ling

 

 

Sarsaparilla (Smilax) are capacitatea de a lega endotoxinele din sânge, care sunt eliberate de spirochete moarte și alte co-infecții. Datorită acestei proprietăți, planta este utilizată pentru a reduce puterea reacției Herxheimer. Sarsaparilla crește, de asemenea, biodisponibilitatea altor plante și medicamente și acționează ca un antioxidant. În plus, planta are proprietăți antireumatice și analgezice și reduce starea de oboseală.

 

Plum Flower Brand ®

 

Produsele mărcii Plum Flower® sunt plante medicinale de înaltă calitate produse de Mayway Corp. Mayway este o afacere de familie care importă și distribuie medicina tradițională chineză din 1969. Compania are un certificat de bune practici de fabricație (GMP) și produsele sale nu conțin sulf dioxid care afectează calitatea ierburilor. Produsele de înaltă puritate sunt supuse controlului calității și testelor de laborator. Brandul Plum Flower® este unul dintre brandurile recomandate de Stephen Buhner.

 

Ingrediente: pudră de rădăcină Smilax glabra

 

Greutate netă: 500 g

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

 

Nou
Sarsaparilla
rating 10
2022-03-26
Mariana
Very good
rating 10
2021-05-04
Beata

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.