Pulbere japoneză de noduri (Nuherbs Co.) (453,5g) nuherbs Co. - 1 Mărește

Pulbere japoneză de noduri (Nuherbs Co.) (453,5g)

NUHP03

Produs nou

Nodul japonez (Polygonum cuspidatum) stimulează și modulează sistemul imunitar. Planta are și proprietăți antiinflamatorii. Substanțele active din Polygonum cuspidatum trec prin bariera hematoencefalică și afectează sistemul nervos central unde exercită acțiuni împotriva bacteriilor Borrelia.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

lei 146.50

Valoarea reducerilor

CantitateReducereAți economisit
3 3% Până la lei 13.18
5 5% Până la lei 36.62
10 10% Până la lei 146.50

Informații

Knotweed japonez

Lat. Polygonum cuspidatum

Denumire chineză: Hu Zhang

 

Nodul japonez (Polygonum cuspidatum) stimulează și modulează sistemul imunitar. Planta are și proprietăți antiinflamatorii. Substanțele active din Polygonum cuspidatum trec prin bariera hematoencefalică și afectează sistemul nervos central unde exercită acțiuni împotriva bacteriilor Borrelia. Planta protejează în mod specific creierul de leziuni inflamatorii, endotoxine microbiene și infecții bacteriene. Knotweedul japonez este folosit printre altele în tratamentul neuroborreliilor.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. este un important importator american de formule de plante chinezești, ierburi în vrac, consumabile de medicină chineză și alte produse personalizate, testate în laborator de înaltă calitate. Nuherbs Co. este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ierburi din China pe piața americană. Compania operează din 1979.

Ingrediente: rădăcină Polygonum cuspidatum (rizom), pulbere

Greutate netă: 453,5 g

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Recenzii

Faceți clic aici pentru a lăsa o recenzie