Pulbere japoneză de noduri (Nuherbs Co.) (453,5g)

Pulbere japoneză de noduri (Nuherbs Co.) (453,5g)

NUHP03
Out-of-Stock
149,62 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Nodul japonez (Polygonum cuspidatum) stimulează și modulează sistemul imunitar. Planta are și proprietăți antiinflamatorii. Substanțele active din Polygonum cuspidatum trec prin bariera hematoencefalică și afectează sistemul nervos central unde exercită acțiuni împotriva bacteriilor Borrelia.

 

Knotweed japonez

Lat. Polygonum cuspidatum

Denumire chineză: Hu Zhang

 

Nodul japonez (Polygonum cuspidatum) stimulează și modulează sistemul imunitar. Planta are și proprietăți antiinflamatorii. Substanțele active din Polygonum cuspidatum trec prin bariera hematoencefalică și afectează sistemul nervos central unde exercită acțiuni împotriva bacteriilor Borrelia. Planta protejează în mod specific creierul de leziuni inflamatorii, endotoxine microbiene și infecții bacteriene. Knotweedul japonez este folosit printre altele în tratamentul neuroborreliilor.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. este un important importator american de formule de plante chinezești, ierburi în vrac, consumabile de medicină chineză și alte produse personalizate, testate în laborator de înaltă calitate. Nuherbs Co. este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ierburi din China pe piața americană. Compania operează din 1979.

Ingrediente: rădăcină Polygonum cuspidatum (rizom), pulbere

Greutate netă: 453,5 g

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou
rating 10
2021-02-06
dagmariana
rating 10
2020-12-09
Karl

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.