Curcuma (Curcumae longae) pulbere (100g)

Curcuma (Curcumae longae) pulbere (100g)

Flos
FLS03
4,80 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Curcuma are puternice proprietăți antibacteriene și antifungice. În plus, are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, de curățare, diuretice, hepatoprotectoare, anticancerigene și antimutagene.

 

Curcumă

Lat. Curcumae longae

 

Curcuma are puternice proprietăți antibacteriene și antifungice. În plus, are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, de curățare, diuretice, hepatoprotectoare, anticancerigene și antimutagene. Dr. Rozanski recomandă utilizarea rizomului de turmeric în protocolul său pentru tratamentul bolii Lyme datorită substanței ridicate de fitoncide conținute în aceasta.

 

Flos ®

 

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" este una dintre cele mai importante companii farmaceutice cu profil de plante din Polonia, fondată în 1988. Gama sa de produse include ierburi uscate, remedii pe bază de plante, suplimente alimentare, produse cosmetice pe bază de plante și produse medicale. Compania îndeplinește standardele GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practices) și GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practices).

 

Ingrediente: Curcumae longae, rizom

 

Greutate netă: 100 g

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.