Rădăcină de ciucure (Dipsacus sylvestris) tăiată (50g)

Varga Ciobanului (Dipsacus sylvestris) tăiată (50g)

Flos
FLS06
14,87 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Varga Ciobanului are proprietăți bacteriostatice, analgezice și antiinflamatoare. Planta este utilizată în tratamentul simptomelor legate de durerea coloanei vertebrale, a membrelor și a genunchilor.

 

Varga Ciobanului

Lat. Dipsacus sylvestris

 

 

Varga Ciobanului are proprietăți bacteriostatice, analgezice și antiinflamatoare. Planta este utilizată în tratamentul simptomelor legate de durerea coloanei vertebrale, a membrelor și a genunchilor. Se consideră că Varga Ciobanului îmbunătățește circulația sângelui și este utilă în procesul de recuperare după bolile cronice.

 

Flos ®

 

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" este una dintre cele mai importante companii farmaceutice cu profil de plante din Polonia, fondată în 1988. Gama sa de produse include ierburi uscate, remedii pe bază de plante, suplimente alimentare, produse cosmetice pe bază de plante și produse medicale. Compania îndeplinește standardele GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practices) și GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practices).

 

Ingrediente: Varga Ciobanului sylvestris

 

Greutate netă: 50 g

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Nou
very good
rating 10
2022-06-08
Svetlana
thank you
Szczeci
rating 10
2021-12-06
Gen
There are publications that Szczeci tincture is also useful in the treatment of Borreliosis.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.