Semințe de chia (200g)

Semințe de chia (200g)

AST03
Ultimele produse in stoc
9,76 lej

Semințele de chia sunt semințe de salvie de Salvia spaniolă (Lat. Salvia hispanica). Semințele de chia sunt renumite pentru beneficiile lor excepționale nutriționale și pentru sănătate.

 

Semințe chia

Semințele de chia sunt semințe de salvie de Salvia spaniolă (Lat. Salvia hispanica). Semințele de chia sunt renumite pentru beneficiile lor excepționale nutriționale și pentru sănătate. Semințele de chia conțin proteine, grăsimi (acizi grași omega-3, omega-6) și fibre. Conținutul ridicat de acizi omega-3 din aceste semințe susține funcția creierului, facilitează învățarea și îmbunătățește memoria și concentrarea. De asemenea, conțin o cantitate mare de fibre, care susține sistemul digestiv, îmbunătățește digestia și stimulează motilitatea intestinală. Cu toate acestea, nu trebuie să mâncați semințe de chia dacă aveți afecțiuni inflamatorii ale intestinelor și alte boli gastro-intestinale. În plus, semințele de Chia conțin antioxidanți care abordează radicalii liberi responsabili de îmbătrânirea pielii. Puteți adăuga semințe întregi și măcinate la muesli, iaurturi, salate și produse de patiserie. De asemenea, pot fi înmuiate în apă sau suc și folosite ca agent de îngroșare natural pentru supe.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron este un distribuitor polonez de produse pe bază de plante de calitate. Compania operează pe piața poloneză de peste 15 ani. Materiile prime pentru produsele sale au venit pentru furnizori atent selectați. Multe dintre ierburile din oferta lor sunt artizanale sălbatice.

Ingrediente:   100% semințe de chia

Greutate netă:   200 g

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.