Kudzu Root Root (Nuherbs Co.) (453,5g)

Kudzu Root Root (Nuherbs Co.) (453,5g)

NUHC04
Out-of-Stock
124,69 lej

Rădăcina Kudzu are activitate anti-bacteriană și antimicrobiană împotriva Mycoplasma. Planta are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, în principal în creier și în sistemul nervos central. Rădăcina Kudzu posedă caracteristicile neuroprotecției, antioxidării și anticancerigenului.

 

Rădăcina Kudzu

Lat. Pueraria lobata

 

Rădăcina Kudzu are activitate anti-bacteriană și antimicrobiană împotriva Mycoplasma. Planta are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, în principal în creier și în sistemul nervos central. Rădăcina Kudzu posedă caracteristicile neuroprotecției, antioxidării și anticancerigenului. Protejează și întărește sistemul nervos central și stimulează, de asemenea, regenerarea celulelor nervoase.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. este un important importator american de formule de plante chinezești, ierburi în vrac, consumabile de medicină chineză și alte produse personalizate, testate în laborator de înaltă calitate. Nuherbs Co. este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ierburi din China pe piața americană. Compania operează din 1979.

 

Ingrediente: rădăcină Pueraria lobata tăiată

Greutate netă: 453,5 g

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.