Coaja de magnolie tăiată (Nuherbs Co.) (453,5g)

Coaja de magnolie tăiată (Nuherbs Co.) (453,5g)

NUHC07
Out-of-Stock
147,56 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Coaja de magnolie este utilizată în tratamentul simptomelor neuroborreliozei (paralizie, pareză, depresie, anxietate, stres acut, anxietate, probleme de memorie) și simptome ale artritei Lyme (osteoartrita, artralgie).

 

Coaja de magnolie

Lat. Magnolia officinalis

Denumire chineză: Hou Po

Coaja de magnolie este utilizată în tratamentul simptomelor neuroborreliozei (paralizie, pareză, depresie, anxietate, stres acut, anxietate, probleme de memorie) și simptome ale artritei Lyme (osteoartrită, artralgie). Inhibă interleukinele pro-inflamatorii, care contribuie la inflamația articulației osoase și a sistemului nervos. Coaja de magnolie are, de asemenea, puternice proprietăți anxiolitice și antidepresive.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. este un important importator american de formule de plante chinezești, ierburi în vrac, consumabile de medicină chineză și alte produse personalizate, testate în laborator de înaltă calitate. Nuherbs Co. este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ierburi din China pe piața americană. Compania operează din 1979.

Ingrediente: scoarță de Magnolia officinalis

Greutate netă: 453,5 g

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou
rating 10
2021-01-20
a9408703@hotmail.com\r\nVersand erfolgt immer rasch, die Tinkturen sind sehr gut eingepackt, damit es zu keinen Beschädigungen kommt. Ich bin sehr zufrieden und bestelle oft.\r\n

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.