Tăietură rădăcină Isatis (Isatis indigotica) (500g)

Isatis tinctoria Tăietură rădăcină (500g)

PFC03
101,81 lej

Isatis are proprietăți antibacteriene, inclusiv împotriva Mykolpasma și Bartonella. Planta are, de asemenea, proprietăți antivirale și antifungice.

Denumirea comună: drobușor, drob, boiengioaie, cardama, drobișor, laba-mâței

 

Isatis

Lat. Isatis indigotica / Isatis tinctoria

Denumire chineză: Ban Lan Gen

 

 

Isatis are proprietăți antibacteriene, inclusiv împotriva Mykolpasma și Bartonella. Planta are, de asemenea, proprietăți antivirale și antifungice. Isatis întărește sistemul imunitar și protejează celulele roșii din sânge de infecțiile cauzate de microorganisme. În plus, curăță corpul de endotoxine.

 

 

Plum Flower Brand ®

 

Produsele mărcii Plum Flower® sunt plante medicinale de înaltă calitate produse de Mayway Corp. Mayway este o afacere de familie care importă și distribuie medicina tradițională chineză din 1969. Compania are un certificat de bune practici de fabricație (GMP) și produsele sale nu conțin sulf dioxid care afectează calitatea ierburilor. Produsele de înaltă puritate sunt supuse controlului calității și testelor de laborator. Brandul Plum Flower® este unul dintre brandurile recomandate de Stephen Buhner.

 

Ingrediente: Isatis indigotica, rădăcină

 

Greutate netă: 500 g

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.