ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 capace vegetale.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 capace vegetale.

Aliness
ALI41
109,56 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1
Suplimentul alimentar ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance conține 20 de miliarde de bacterii probiotice în fiecare capsulă.

 

ProbioBalance

Suplimentul alimentar ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance conține 20 de miliarde de bacterii probiotice în fiecare capsulă. Fiecare bacterie este acoperită cu un strat dublu lipidic, oferind o barieră eficientă, permițând bacteriilor să treacă în siguranță prin mediul acid al stomacului pentru a ajunge intacte în intestine, unde urmează să își manifeste activitatea biologică.

MedicaLine

MedicaLine este un producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care operează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite de persoanele care urmează o dietă fără gluten, precum și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

Supliment alimentar

Ingrediente: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, înveliș bacterian: esteri de glicerină ai acizilor grași, înveliș capsule (substanță de legare: hidroceluloxipropilmetil).

Doza zilnică recomandată: 1-2 capsule pe zi, cu o masă.

Greutate neta: 60 capsule Vege

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată.


Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.