Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
125,84 lej

Lactibiane Immuno susține buna funcționare a sistemului imunitar. Este un probiotic special selectat care întărește apărarea organismului și bariera intestinală.

 

Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno susține buna funcționare a sistemului imunitar. Este un probiotic special selectat care întărește apărarea organismului și bariera intestinală. Prezența tuturor componentelor care se completează reciproc permite organismului să acționeze pe mai multe niveluri ale mecanismelor de apărare și să le întărească eficient.

Lactibiane Immuno conține un amestec de bacterii lactice din următoarele tulpini microbiene: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Recomandat pentru suplimentare în:

  •         imunodeficiente,
  •         infecții recurente,
  •         prevenirea infectiilor bucale.

PiLeJe

Groupe PiLeJe este o companie franceza, infiintata in 1991. PiLeJe ofera numai produse de origine naturala in doze compatibile cu nevoile zilnice ale organismului uman si caracterizate printr-o asimilare optima a tractului gastrointestinal.

 

Supliment alimentar

Ingrediente: bacterii lactice: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, vitaminele C și D3, agent de încărcare: fructo-oligozaharide, inulină de cicoare, celuloză microcristalină, lactoză, proteine din lapte, agent antiaglomerant: ester de magneziu dulce: minat de magneziu .

Valori medii in 1 tableta
bacterii lactice 2,10 9 cfu

Doza zilnică recomandată: 1 pastilă pe zi. Nu o luați cu o masă.

Conținut net: 19g - 30 pastile

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Produsul nu trebuie utilizat de copii sub 6 ani.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.