Lactibiane IKI

Lactibiane IKI

MED07
278,88 lej

Lactibiane IKI întărește echilibrul microflorei intestinale și îmbunătățește confortul la persoanele predispuse la inflamația membranei mucoase a tractului gastro-intestinal.

 

Lactibiane Iki

Lactibiane IKI întărește echilibrul microflorei intestinale și îmbunătățește confortul la persoanele predispuse la inflamația membranei mucoase a tractului gastro-intestinal.

Recomandat pentru suplimentarea în:

  • Sindromul intestinului iritabil cu diaree însoțitoare,
  • inflamația mucoasei intestinale,
  • boli inflamatorii intestinale,
  • Boala Crohn, colită ulcerativă.

PiLeJe

Groupe PiLeJe este o companie franceză, fondată în 1991. PiLeJe oferă numai produse de origine naturală la doze compatibile cu nevoile zilnice ale corpului uman și caracterizate printr-o asimilare optimă a tractului gastro-intestinal.

Supliment alimentar

Ingrediente:   bacterii lactice (Bifidobacterium lactis LA 304, Lactibacillus acidophilus LA 201, Lactibacillus salivarius LA 302), umplutură (amidon de cartofi, inulină de cicoare, maltodextrină din porumb și dioxid de siliciu).

Valorile medii ale bacteriilor lactice într-un plic:   40x10 9 cfu

Aport zilnic recomandat:   1 plic pe zi, se dizolvă într-un pahar cu apă. Luați înainte de mese. Aplicați timp de 1 lună.

Continut net:   90 g - 30 plicuri

Depozitare:   A se păstra într-un loc răcoros și uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut (substitut) pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

4 Produse
Nou
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.