Lactibiane CND 10 (30 capsule)

Lactibiane CND 10 (30 capsule)

PileJe
MED08
154,43 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Lactibiane Candisis sprijină în mod eficient terapia antifungică - candidoză a tractului gastro-intestinal și a mucoaselor. Lactibiane Candisis are o tulpină microbiotică specifică concentrată la 10 miliarde pe capsulă .: Lactobacillus helveticus candidis LA 401

 

Lactibiane Candisis 10 M

 

 

Lactibiane Candisis sprijină în mod eficient terapia antifungică - candidoză a tractului gastro-intestinal și a mucoaselor. Lactibiane Candisis are o tulpină microbiotică specifică concentrată la 10 miliarde pe capsulă .: Lactobacillus helveticus candidis LA 401 și Lactobacillus gasseri LA806.

 

Suplimentarea cu Lactibiane Candisis 10 M este recomandată pentru:

 

  • candidoză a tractului gastro-intestinal.
  • infecții recurente, ginecologice
  • disbioză după antibioterapie,
  • prevenirea infecțiilor fungice recurente.

 

Supliment alimentar dezvoltat pe baze științifice.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe este o companie franceză, înființată în 1991. PiLeJe oferă numai produse de origine naturală la doze compatibile cu nevoile zilnice ale corpului uman și caracterizate printr-o asimilare optimă a tractului gastro-intestinal.

 

Ingrediente: Lactobacillus helveticus LA401 candisis, Lactobacillus gasseri LA806), amidon de porumb (agent de încărcare), stearat de magneziu (substanță anti-aglomerare), capsulă de origine vegetală.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsule): 10x10 9 jtk.

 

Mod de utilizare: 1 sau 2 capsule se înghit cu un pahar de apă la distanță de masă. Modula. Perioada de suplimentare 15-30 de zile

 

Greutate netă: 14 g - 30 capsule

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate.

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.