Toleranță la Lactibiane (30 capsule)

Toleranță la Lactibiane (30 capsule)

MED05
184,80 lej

Toleranța la Lactibiane îmbunătățește flora bacteriană a tractului gastro-intestinal și promovează tratamentul bolilor inflamatorii intestinale.

 

Toleranță la Lactibiane

 

Toleranța la Lactibiane îmbunătățește flora bacteriană a tractului gastro-intestinal și promovează tratamentul bolilor inflamatorii intestinale. Conține un amestec de bacterii ale acidului lactic tulpini de microbiota într-o doză de 10 miliarde per capsulă: Bifidobacterium lactis LA 303, LA 201 Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum LA 301, LA 302 Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium lactis LA 304.

 

Suplimentarea cu toleranță la Lactibiane este recomandată pentru:

  • sindromul intestinului iritabil asociat cu diaree sau constipație,
  • alergii asociate sindromului intestinal cu scurgeri și intoleranță gastro-intestinală.

 

 

Supliment alimentar dezvoltat pe baze științifice.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe este o companie franceză, fondată în 1991. PiLeJe oferă numai produse de origine naturală la doze compatibile cu nevoile zilnice ale corpului uman și caracterizate printr-o asimilare optimă a tractului gastro-intestinal.

 

Ingrediente: bacterii lactice (cfu 10x1010.), Amidon de porumb (umplutură), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), capsulă vegetariană.

 

Greutate netă: 16 g - 30 pliculețe

 

Utilizare: 1 capsulă pe zi pentru o perioadă de 1 până la 3 luni. Luați capsulele dimineața pe stomacul gol sau cu o jumătate de oră înainte de masă. Se recomandă repetarea terapiei.

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate.

 

6 Produse
Nou
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.