Bicaps Curcumin 60 caps

Bicaps Curcumin 60 caps

FM30
90,37 lej

Supliment alimentar BICAPS® CURCUMIN conține 380 mg curcumină indiană și 4,75 mg piperină indiană în 1 capsulă fără aditivi.

 

BICAPS® CURCUMIN

 

 

Supliment alimentar BICAPS® CURCUMIN conține 380 mg curcumină indiană și 4,75 mg piperină indiană în 1 capsulă fără aditivi. Curcumina este compusul activ al turmericului, care are puternice proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice. Curcumina are, de asemenea, activitate antitumorală. În plus, îmbunătățește funcționarea creierului, îmbunătățește imunitatea și întărește inima și ficatul. Curcumina este, de asemenea, utilizată în tratamentul durerilor articulare și a tulburărilor digestive. Curcumina singură este slab absorbită, dar piperina își mărește biodisponibilitatea. Din acest motiv, suplimentul este îmbogățit cu piperină indiană.

BICAPS® CURCUMIN este produs din materii prime nemodificate genetic (nemodificate genetic). Supliment alimentar BICAPS® CURCUMIN nu conține agenți de încărcare, conservanți, coloranți sau îndulcitori.

 

 

FORMATE Sp. z oo

 

FORMATE Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură, fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Supliment alimentar

ingrediente:   extract de curcuma (Curcuma longa L. contine 95% curcumina), extract de piper negru (Piper nigrum contine 95% piperina), pullulan (coaja capsulei).

 

Doza zilnică (1 capsulă) conține:

  • Extract de curcuma - 400 mg,

inclusiv curcuma indiană - 380 mg,

  • Extract de piper negru - 5 mg

inclusiv piperina indiană -4,75 mg.

 

Greutate netă:   24,3 g -   60 capsule

 

Mod de utilizare: stosować 1 kapsułkę 1 raz dziennie w trakcie posiłku.

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.