L-Carnitine Bicaps® Carnitine 60 caps

L-Carnitine Bicaps® Carnitine 60 caps

FM31
54,91 lej

L-carnitina este un nutrient natural care este un derivat al vitaminei BT, este esențial pentru buna funcționare a sistemului nervos și muscular.

 

BICAPS® CARNITINA

 

L-carnitina este un nutrient natural care este un derivat al vitaminei BT, este esențial pentru buna funcționare a sistemului nervos și muscular. Acetil-L-carnitina stimulează celulele să producă un neurotransmițător - dopamina și își intensifică activitatea. O funcție foarte importantă a L-carnitinei este de a ajuta la transportul acizilor grași către mitocondrii sau centrele de energie ale corpului nostru. Un alt aspect important al activității L-carnitinei este proprietățile sale neuroprotectoare. Se crede că L-carnitina contribuie semnificativ la protecția celulelor nervoase, inclusiv a celulelor creierului împotriva multor factori nefavorabili.

BICAPS® CARNITINE conține o capsulă naturală de pullulan. Pullulan se obține printr-un proces natural de fermentare. În timpul producției, suroca de origine animală nu sunt folosite, prin urmare capsula este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Produsul nu conține materiale de umplutură artificiale, agenți anti-aglomerare și coloranți, cum ar fi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan etc.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

 

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură, fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: N -acetil-L-carnitină,   pullulan (coajă de capsulă).

 

Porție zilnică - 1 capsulă conține (% de aport de referință):

  •        N- Acetil-L-carnitină - 550 mg

Aport zilnic recomandat: Luați 1 capsulă o dată pe zi în timpul mesei.

 

Conținut net: 33 g - 60 capsule

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.