Vitamina B6 (P-5-P) 25 mg, 100 comprimate

Vitamina B6 (P-5-P) 25 mg, 100 comprimate

ALI07
30,31 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Vitamina B6 (piridoxină HCl), găsită în suplimentele convenționale, joacă un rol crucial în numeroase procese de viață.

 

Vitamina B6 (P-5-P) 25 mg, 100 comprimate

 

Vitamina B6 (piridoxină HCl), găsită în suplimentele convenționale, joacă un rol crucial în numeroase procese de viață. Piridoxal 5'-fosfat este forma metabolică activă a vitaminei B6 care sa dovedit că protejează lipidele și proteinele vii împotriva reacțiilor de glicație. Îmbătrânirea are ca rezultat formarea de produse finale avansate de glicație (AGE) în tot corpul.   De asemenea, sistemul nervos central se bazează pe B6 în producția de serotonină, un neurotransmițător critic.

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

Supliment alimentar

ingrediente:   Vitamina B6 (piridoxalo-5-fosfat P-5-P), agent de încărcare: fosfat de calciu, celuloză microcristalină, agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu.

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-Consum zilnic de referință%): Vitamina B6 (P-5-P piridoxalo-5-fosfat) - 25 mg (* 1785%)

Aport zilnic recomandat:   Luați 1 capsulă zilnic, de preferință în timpul mesei.

Greutate netă: 100 comprimate

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou
Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tabletter
rating 10
2023-05-20
Albina
Bra produkt, Rekommenderar

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.