Zinc chelat 15mg, 100 comprimate

Zinc chelat 15mg, 100 comprimate

ALI12
30,31 lej
rating Citeste 3 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 3

Suplimentul alimentar conține 15 mg de zinc chelat (chelat).

 

Zinc chelat 15 mg

Suplimentul alimentar conține 15 mg de zinc chelat (chelat).

Zincul este unul dintre cei mai importanți micronutrienți necesari pentru buna funcționare a corpului. Susține funcționarea corectă a sistemului imunitar prin participarea la dezvoltarea limfocitelor T. Zincul este esențial pentru menținerea unui metabolism adecvat al carbohidraților. De asemenea, îmbunătățește abilitățile intelectuale, previne demența și susține tratamentul depresiei. În plus, zincul protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

Supliment alimentar

ingrediente:   agent de încărcare - fosfat de calciu, zinc (bisglicinat de zinc), agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu.

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-aport zilnic de referință): Zinc (diglicinat de zinc) - 15 mg (* 150%)

Aport zilnic recomandat:   1 comprimate zilnic în timpul mesei.

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou
Seems good
rating 10
2023-05-22
Alva K
Have not tried it yet, because I had another bottle of zinc still left. The ingredients in it looks clean and good.
rating 10
2020-09-08
Apostolos
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.