Organic Zinc Trio 15 mg, 100 comprimate

Organic Zinc Trio 15 mg, 100 comprimate

ALI13
29,12 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 9.5/10 Număr de recenzii: 2

Suplimentul alimentar conține trei forme organice de zinc caracterizate prin biodisponibilitate ridicată: citrat de zinc, gluconat de zinc și picolinat de zinc.

 

Zinc Trio Organic 15 mg

Suplimentul alimentar conține trei forme organice de zinc caracterizate prin biodisponibilitate ridicată: citrat de zinc, gluconat de zinc și picolinat de zinc. Conținutul fiecărei forme de zinc este 1/3 calculat ca ioni de zinc.

Zincul este unul dintre cei mai importanți micronutrienți necesari pentru buna funcționare a corpului. Susține funcționarea corectă a sistemului imunitar prin participarea la dezvoltarea limfocitelor T. Zincul este esențial pentru menținerea unui metabolism adecvat al carbohidraților. De asemenea, îmbunătățește abilitățile intelectuale, previne demența și susține tratamentul depresiei. În plus, zincul protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

ingrediente:   agent de încărcare - fosfat de calciu, celuloză microcristalină, fibră de salcâm, zinc (citrat de zinc, gluconat de zinc, picolinat de zinc), agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu.

 

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-aport zilnic de referință): Zinc (citrat, gluconat, picolinat) - 15 mg (* 150%)

 

Aport zilnic recomandat:   1 comprimate zilnic în timpul mesei.

Greutate netă: 100 comprimate

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

11 Produse
Nou
No reviews
bon produit
rating 9
2022-02-24
mary93
super digeste
Immunité
rating 10
2021-07-13
Anonymous
Bon produit, dosage intérressant.\r\n

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.