Selenium Select® L-selenometionină 200µg, 100...

Selenium Select® L-selenometionină 200µg, 100 comprimate

ALI14
33,17 lej
rating Citeste 4 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 4

Seleniul întărește funcționarea sistemului imunitar. Adăugarea de seleniu la nivelul adecvat crește producția de anticorpi, macrofage și limfocite, care apără organismul împotriva agenților patogeni.

 

Selenium Select® L-selenometionină 200µg

Seleniul întărește funcționarea sistemului imunitar. Adăugarea de seleniu la nivelul adecvat crește producția de anticorpi, macrofage și limfocite, care apără organismul împotriva agenților patogeni. Seleniul protejează, de asemenea, organismul împotriva radicalilor liberi și are proprietăți antiinflamatorii. Ajută la eliminarea metalelor grele dăunătoare din organism și participă la producerea de prostaglandine, care previne inflamația, în special autoimunitatea reumatoidă. În plus, seleniul susține sistemul circulator.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

ingrediente:   agent de încărcare: fosfați de calciu, seleniu (L-selenometionină - Selenium Select®), agent anti-aglomerare: dioxid de siliciu.

 

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă) (% RWS-aport zilnic de referință): Seleniu (L selenometionină- SeleniumSelect®) - 200 µg (364%)

 

Aport zilnic recomandat:   1 comprimate zilnic în timpul mesei.

Greutate netă: 100 comprimate

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou
Filtrați recenziile
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetați

rating 10
2021-10-25
Anonymous
rating 10
2021-07-24
Anonymous
rating 10
2021-07-24
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Anonymous

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.